­

Meest gestelde vragen

Kijk eerst of je vraag hier tussen staat.
Staat je vraag er niet tussen, dan kun je een mail sturen aan de desbetreffende projectmanager. Zijn/haar e-mailadres kun je vinden op de web-pagina van het project, onderaan “Alles op een rijtje”.

Leeftijd

Is er een leeftijdsgrens om mee te zingen?
Iedereen is welkom om mee te zingen vanaf 16 jaar.

Auditie

Hoe moet ik een auditie opnemen?

Je kunt je auditie opnemen met een webcam, memorecorder of gewoon met een smartphone. Zet een cd’tje aan met je favoriete liedje wat je wilt zingen en zing lekker mee. Zorg wel dat je eigen stem goed te horen is.

Moet ik een specifiek lied zingen voor mijn auditie?

Het is belangrijk dat wij door je auditie goed kunnen horen wat je met je stem kunt. Kies dus een lied dat je lekker kunt zingen, in de juiste toonhoogte en de juiste stijl. Dat mag een gospellied, een lied van je favoriete zanger(es) of een kinderlied zijn.

Ik kan geen mp3 verzenden, wat nu?

We kunnen je auditie in (bijna) elk formaat beluisteren. Stuur het dus maar gewoon op. Mocht het niet te openen zijn dan laten we je dat vanzelf weten.

Ik heb mijn auditie opgestuurd, maar nog niets gehoord. Wanneer krijg ik bericht?

We doen ons uiterste best om je auditie binnen circa 14 dagen te beluisteren. Mocht je na deze periode nog niets gehoord hebben en je kunt echt niet meer wachten dan mag je mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Moet ik echt auditie doen, ik zing al jaren in een koor?

We vinden het belangrijk dat iedereen die nog niet eerder aan een auditieproject van The Choir Company heeft deelgenomen een auditie inlevert. We proberen de oefenmomenten zo beperkt mogelijk te houden zodat niemand door tijdsinvestering af moet zeggen. Daarvoor is een bepaald niveau vereist. We luisteren in je auditieopname naar je stemsoort én je niveau.

Alleen wanneer je ooit eerder auditie hebt gedaan voor de auditieprojecten van The Choir Company (Adrian Snell projecten, Via Crucis, The Young Messiah, kerstproject 2017 of 2018) hoef je niet opnieuw een auditie te doen. Twijfel je of je al eerder auditie hebt gedaan? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken we het voor je na.

Inschrijfformulier

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van deelname

Na inschrijven ontvang je een voorlopige bevestiging. Als de betaling goed is verwerkt, dan ontvang je een definitieve bevestiging.
Als je de bevestiging nog niet hebt ontvangen, kijk eerst even in je Spam box.
Bevestiging nog niet gevonden, stuur dan een mail naar de projectmanager. Adres van de projectmanager vindt je op de web-pagina van het project, onderaan “alles op een rijtje”.

Financiën

Betalen van de bijdrage

Het deelnamebedrag kan alleen betaald worden via Ideal. Zorg dat je na het inschrijfformulier gelijk het Ideal-betaalprogramma doorloopt.
Zelf overmaken van het deelnamebedrag wordt niet geaccepteerd. Je deelnamebedrag zal dan beschouwd worden als gift en je aanmelding wordt verwijderd.

De betaling is niet goed gegaan

Een inschrijving waar geen goede betaling aan is gekoppeld, vervalt automatisch na 24 uur.
We adviseren je om je opnieuw in te schrijven en dan gelijk het betaalprogramma te doorlopen. Zorg dat je je bankpas bij de hand hebt.

Repetitiedagen

Ik kan niet bij één van de repetities zijn

Het is een voorwaarde om het volledige repetitieschema te doorlopen, van begin- tot eindtijd.
Het is wel mogelijk om elders een repetitie in te halen, mits deze in dezelfde periode valt.
Je kunt je dus niet aanmelden voor het project als je al weet dat je een oefenmoment mist of later aankomt of eerder weg moet.
Heb je je al aangemeld en ben je niet aanwezig bij een repetitie ronde, dan eindigt je deelname.

Ik wil graag samenrijden met iemand, wie woont er bij mij in de buurt?

Vanuit privacy mogen wij geen gegevens openbaar maken. Wij kunnen je niet helpen met carpoolverzoeken.
Ons advies is om een verzoek te plaatsen op de facebookpagina “Vrienden die The Choir Company leuk vinden”.
Ook kun je tijdens de eerste oefenavond/dag om je heen vragen met wie je zou kunnen carpoolen voor de volgende oefendag of concert.

Inloggen website / downloaden materialen

Ik kan niet inloggen

Zorg dat je de inloggegevens goed overneemt, let op kleine letters en hoofdletters.
Als je er dan nog niet in komt, dan kan het zijn dat je het via een andere browser moet proberen.
Als het op je telefoon niet lukt, gebruik dan een computer/laptop.

Project annuleren

Ik heb me opgegeven, maar kan toch niet meedoen. Ontvang ik mijn bijdrage terug?

Wanneer je je deelname opzegt binnen 2 weken na aanmelddatum, dan ontvang je je deelnamebedrag, minus administratiekosten, retour.

Annuleer je het project later of eindigt deze omdat je het repetitieschema niet volledig hebt gevolgd, dan ontvang je geen deelnamebedrag terug. We houden het deelnamebedrag al zo laag mogelijk, zodat zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid worden gesteld om mee te zingen.

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­