­

Eline Bakker & band
en The Choir Company

6 maart- Veenendaal
12 maart- Bunschoten-Spakenburg
19 maart- Zwolle
26 maart- Winschoten
27 maart- Rotterdam

Zing mee in het Choir Company projectkoor.

Eerder is er voor dit project een leeftijdsgrens aangekondigd, maar naar aanleiding van alle coronamaatregelen is besloten de leeftijdsgrens te laten vervallen. Iedereen is dus welkom!

Beste zangers en zangeressen,

We zullen eerlijk zijn: we hebben best getwijfeld of het nog te vroeg is om nieuwe koorprojecten te organiseren. Er mag weliswaar weer gezongen worden, maar er gelden nog steeds beperkingen. Natuurlijk zouden we kunnen wachten tot alles weer helemaal open is, maar als we kijken naar de landen om ons heen is er ook een aanzienlijke kans dat er binnenkort meer beperkingen opgeheven zullen worden.

De concerten met Eline Bakker starten op 6 maart, en wij hebben besloten dat we het risico nemen en weer lekker met elkaar gaan zingen!

Dus voor iedereen die staat te popelen om aan de slag te gaan, nieuwe liederen in te studeren, elkaar te ontmoeten en zich voor te bereiden op mooie concerten: meld je aan!

Het waren liederen als 'Jezus Overwinnaar', 'Abba' en 'Door en Door Goed' die Eline Bakker bekend maakten bij het grote publiek. Tijdens de avonden van de 'Schitter' tour klinken de nieuwe liederen van Elines album 'Terug Naar Eden' als herinnering aan hoe we bedoeld zijn te schitteren in Gods licht.

Het is voor het eerst dat wij als Choir Company samenwerken met Eline en we zien dan ook enorm uit naar dit nieuwe avontuur dat onder leiding zal staan van dirigenten Jane Loois en Chesron Ledes.

Meezingen?

 1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Bij aanmelding geef je je eerste keus aan, maar als je het leuk vind om bij meer concerten mee te zingen kun je dit later aangeven. Zoals altijd geldt ook nu: Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze die altijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

  Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.
   
 2. Bepaal de repetitielocatie. Ook nu willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om een volledig oefenschema aanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project. (Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.)
   
 3. Voor dit project is geen auditie nodig! Iedereen vanaf 16 jaar is welkom om zich in te schrijven.
   
 4. Let op: Voor dit project geldt dat Events for Christ zal werken met de op dat moment geldende coronaregels. Op dit moment zou dat betekenen dat alle deelnemers een geldige QR code moeten tonen.
   
 5. Surf naar www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.

Let op: inschrijven kan tot 13 februari

Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­