­

The Choir Company

ZINGEN - GELOVEN- BELEVEN

 

Welkom bij The Choir Company! Dé plek waar enthousiaste zangers en zangeressen uit heel Nederland elkaar ontmoeten en deelnemen aan de diverse koorprojecten.

Samen zingen tot eer van God! Dat is onze missie. De ene keer aansluitend bij een artiest die voor een aantal concerten naar Nederland komt, de andere keer bij een project vol Nederlandstalige lofprijzings- en aanbiddingsliederen; maar altijd vol passie en enthousiasme want samen zingen bindt samen en geeft nieuwe energie!

Tijdens de projecten ontmoet je anderen met dezelfde passie en ontstaan nieuwe vriendschappen. Onlangs ontmoette ik iemand die na langere tijd weer eens meezong omdat hij "het Choir Company gevoel" miste....

Bij The Choir Company zingen we ons geloof en hopen we dat door het zingen heen de mensen in de zaal iets van de grootheid, liefde en aanwezigheid van onze God gaan ervaren.

Wordt uitgedaagd! Groei op muzikaal gebied! Beleef de energie tijdens de concerten! Sluit je aan en zing mee! Je bent van harte welkom!

Maarten T. D. Wassink
The Choir Company

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze projecten? Klik dan -hier- en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Geschiedenis

Het begon allemaal in december 1998 toen een stel vrienden een kerstproject organiseerden dat 'Christmas Time' heette. Het zou de officiële start worden van 'The Choir Company' en eerlijk gezegd had niemand toen kunnen bedenken dat de activiteiten zich zo razendsnel zouden ontwikkelen. Het team dat Christmas Time begon ging verder onder de naam "Choir Company Vocals & Band" en toen steeds meer zangers en zangeressen aangaven mee te willen zingen bij The Choir Company ontstond het idee om een Mass Choir Project te organiseren. Aan "Wij Zijn Onderweg" deden zo'n 250 zangers en zangeressen mee en door de vele enthousiaste reacties kon een vervolg gewoon niet uit blijven. 

In die begin periode moest alles van de grond af aan opgebouwd worden. Enveloppen werden met de hand geschreven, bijna niemand had nog e-mail, dus dat betekende veel brieven schrijven, muziekpakketten maken, cassettebandjes dubben, etc. Gelukkig is dat is nu wel anders. In de loop der jaren ontstond er een heel team van vrijwilligers, kwam er een website, etc.

De afgelopen jaren hebben letterlijk een paar duizend deelnemers meegezongen met onze projecten en kregen we de kans om geweldige zangers en aanbiddingsleiders als Don Moen, Paul Wilbur, Adrian Snell, Lou Fellingham en Graham Kendrick te ondersteunen, maar mochten we ook samenwerken met Nederlandse artiesten als Elly en Rikkert, Dick Le Mair, Ralph van Maanen, Talitha Nawijn, Gert Visscher e.a.

Naast deze bijzondere samenwerkingen organiseerden we ook "eigen" Choir Company projecten zoals de geliefde Young Messiah tours die we sinds 2012 elk jaar in november mogen doen en een Nederlandstalig CD project "Met Heel mijn Hart" (voorjaar 2016) opgenomen met onze eigen Choir Company band en solisten.

 

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­