­

We gaan weer beginnen!

Beste zangers en zangeresen,

Ben je er ook zo aan toe om weer lekker te zingen en het ‘stof van je stembanden’ te schudden? Wij staan te popelen om weer aan de slag te gaan.

De komende maanden gaat ‘The Choir Company’ het land in en wij nodigen je van harte uit om erbij te zijn. Tijd voor ontmoeting, lekker samen zingen, nieuwe liederen instuderen, stemtraining en inspiratie. Op dit moment zijn we in gesprek met meerdere locaties in verschillende delen van het land.

Het maakt niet uit wie je bent, wat je achtergrond is, welk niveau je hebt of dat je eerder bij The Choir Company hebt meegezongen: kom erbij!

Wil je op de hoogte gehouden worden van plaatsen, locaties en data dan kun je je aanmelden via onderstaande link. Op dit platform staan de eerste materialen al klaar, dus je kunt direct aan de slag met het eerste lied- en de komende weken zullen we telkens weer nieuwe materialen toevoegen.

checkout.choircompany.nl

Belangrijk: Laat je niet afschrikken door het feit dat je je bankgegevens in moet vullen. (dat is een standaard onderdeel van dit platform) De activiteiten in juli en augustus zijn GRATIS, en als je je voor het einde van augustus afmeldt brengen wij  € 0,00 in rekening!

Aanvullend:

Voor wie wil: na de zomer gaan we door met “Praise Community” en wordt dit een aparte afdeling binnen The Choir Company.

Natuurlijk gaan we straks gewoon door met de kortlopende koorprojecten die je van ons kent (denk aan The Young Messiah, Lou Fellingham, Paul Wilbur, etc) maar Praise Community is een doorlopend project waar je lid van kunt worden, waarbij de nadruk ligt op: inspireren, trainen en verbinden.

We bieden materialen online (lied van de maand, zang oefeningen, inspiratie moment, online repetities, etc.) gecombineerd met activiteiten in het land. Omdat je de liederen thuis al heb in kunnen studeren kunnen we meteen aan de slag als we bij elkaar komen. Verder is het de bedoeling dat we allerlei workshops en trainingen zullen organiseren: workshops stemtechniek, workshop 'hoe sta ik op het podium, inspiratiedagen, lekker zingen rondom de piano, maar we sluiten ook niet uit dat we ook concerten zullen geven of medewerking aan diensten zullen verlenen, hoewel dit niet het hoofddoel is.

Eigenlijk is Praise Community een 'trainingsschool' die je gaat helpen je muzikaal, persoonlijk en geestelijk verder te ontwikkelen. Je haakt aan wanneer je agenda het toe laat, en ondertussen kun je thuis met de materialen aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Omdat het team bestaat uit meerdere professionals kunnen we ook een heel breed scala aan activiteiten bieden- en natuurlijk zullen we ook externe docenten aantrekken voor workshop en masterclasses.

We hopen dat je langzaam maar zeker een idee krijgt van onze plannen.

Je bent van harte welkom!

Maarten Wassink
The Choir Company

IBAN: NL23 INGB 0004 8162 38 KvK nr: 24.36.20.55
-Inschrijven nieuwsbrief-

­